Algemene Voorwaarden

U dient klaar te staan bij vertrek. U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden.

Taxi maximaal 4 personen met 3 harde koffers met handbagage, Indien meer dan 3 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen.

Wij beschikken tevens over alle soorten kinderzitjes.

– Maxicosi 0-1 jaar
– Kinderzitje 1-4 jaar
– stoelverhoging 4-6 jaar

De kosten per kinderzitje bedragen € 5,- per rit

Let op : Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsnacht, Koningins nacht, Koningins dag of ‘s avond en bij extreme weersomstandigheden zijn onze actie tarieven niet van toepassing! 

Aansprakelijkheid

Taxi vanuit Nijkerk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn. Taxi van uit Utrecht houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeer chaos, weersinvloeden, aanslagen etc. U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Betalingswijze

Wij accepteren Contant,Op rekening (€ 4,50 administratie kosten) en Pin voor pinnen zijn extra kosten  € 2,50,- Creditcards zoals Visa, Eurocard, Mastercard en American Express extra kosten € 3,50 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Privacy bescherming

Taxi vanuit Nijkerk houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Taxi vanuit Nijkerk zal niet uw persoonsgegevens aan derden Payleven-2doorgeven.

Annuleren

Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang rit opdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.

Taxi Vanuit Nijkerk – uw partner in luchthavenvervoer & personenvervoer – heeft moeten besluiten om per 01 november een tariefswijziging voor taxivervoer door te voeren.

Aan de prijsstijging liggen diverse economische redenen ten grondslag. Naast de dalende inkomsten gedurende de coronapandemie, zijn dit o.a. de stijgende brandstofprijzen, een verhoging van de verzekeringspremies en een trend binnen de taxibranche.

Om ervoor te zorgen dat de verdiensten van onze chauffeurs niet dalen en wij u een professionele service kunnen blijven bieden, hebben wij besloten de tarieven te verhogen. Naast een uitmuntende service, heeft het welzijn en een eerlijke salariëring van onze chauffeurs voor ons hoge prioriteit.

Ondanks de tariefwijzigingen is Taxi Vanuit Nijkerk nog steeds een betaalbare optie voor diverse soorten taxivervoer. Onze professionele en veilige taxiservice met snelle aankomsttijden blijft uiteraard ongewijzigd.

Taxi Vanuit Nijkerk 24/7 voor u klaar. Op zoek naar passend particulier of bedrijfsvervoer? Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag snel en veilig naar de gewenste bestemming – voor zowel korte als langere afstanden.

Hebt u vragen naar aanleiding van onze tariefswijziging? Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Taxi Vanuit Nijkerk – wij helpen u graag op weg…