Kinderzitjes

Zijn er uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in de auto? Er zijn uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in een auto. Zo mag u
kinderen jonger dan 3 jaar alleen vervoeren in een goedgekeurd autostoeltje, maar in een
taxi of bus is een autostoeltje niet verplicht. Een overzicht met uitzonderingen vindt u
in de brochure ‘Veilig vervoer van kinderen in de auto’.

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel de gordel gebruiken in een taxi. Kinderen
jonger dan 3 jaar mogen in de bus en op de achterbank van een taxi zonder gordel vervoerd
worden.

U kunt bij ons een of meerdere kinderstoeltjes reserveren voor een prijs van € 5,-
per stuk. Indien gewenst kunt u ook uw eigen stoeltje meenemen, wij bewaren deze voor u,
en nemen deze weer mee wanneer u de terug rit ook besteld heeft. Hier zijn ook extra
kosten van € 5,- aan verbonden. Wanneer u alleen heen rit besteld heeft en u wilt uw
eigen stoeltje gebruiken is dat ook geen probleem, wij brengen dan uw stoel terug naar uw

huis adres, hier voor wordt dan wel een rit prijs voor gerekend.

0 tot en met 1 jaar                               1 tot en met 4 jaar                        4 tot en met 6 jaar

Taxi Vanuit Nijkerk – uw partner in luchthavenvervoer & personenvervoer – heeft moeten besluiten om per 01 november een tariefswijziging voor taxivervoer door te voeren.

Aan de prijsstijging liggen diverse economische redenen ten grondslag. Naast de dalende inkomsten gedurende de coronapandemie, zijn dit o.a. de stijgende brandstofprijzen, een verhoging van de verzekeringspremies en een trend binnen de taxibranche.

Om ervoor te zorgen dat de verdiensten van onze chauffeurs niet dalen en wij u een professionele service kunnen blijven bieden, hebben wij besloten de tarieven te verhogen. Naast een uitmuntende service, heeft het welzijn en een eerlijke salariëring van onze chauffeurs voor ons hoge prioriteit.

Ondanks de tariefwijzigingen is Taxi Vanuit Nijkerk nog steeds een betaalbare optie voor diverse soorten taxivervoer. Onze professionele en veilige taxiservice met snelle aankomsttijden blijft uiteraard ongewijzigd.

Taxi Vanuit Nijkerk 24/7 voor u klaar. Op zoek naar passend particulier of bedrijfsvervoer? Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag snel en veilig naar de gewenste bestemming – voor zowel korte als langere afstanden.

Hebt u vragen naar aanleiding van onze tariefswijziging? Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Taxi Vanuit Nijkerk – wij helpen u graag op weg…