Schiphol Airport Tarieven

Prijzen per auto, niet per persoon!
24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar een vaste prijs gebaseerd op enkele reis

[table]
Van/Naar Schiphol Airport,Sedan,Station,busje, Reserveer online

AMERSFOORT, € 64, € 69, € 84, Reserveer online
BARNEVELD, € 80, € 84, € 99, Reserveer online
BAARN, € 60, € 65, €85, Reserveer online
BUNSCHOTEN, € 70, € 75, € 90, Reserveer online
DEN DOLDER, € 70, € 75, € 90, Reserveer online
HOEVELAKEN, € 64, € 69, € 84, Reserveer online
HOOGLAND, € 64, € 69, € 84, Reserveer online
LEERSUM, € 79, € 84, € 99, Reserveer online
LEUSDEN, € 75, € 80, € 95, Reserveer online
MAARSBERGEN, € 80, € 85, € 100, Reserveer online
Nijkerk, € 79, € 84, € 99,Reserveer online
SOEST, € 64, € 69, € 84, Reserveer online
SOESTDIJK, € 64, € 69, € 84, Reserveer online
SPAKENBURG, € 70, € 75, € 90,Reserveer online
VATHORST, € 64, € 69, € 84, Reserveer online
WOUDENBERG, € 75, € 80, € 95, Reserveer online

[/table]

Prijswijzigingen onder voorbehoud
Druk- en publiceerfouten onder voorbehoudAan deze prijslijsten kunnen geen rechten worden ontleendIndien uw woonplaats niet in de tarieventabel voorkomt, neem dan contact met ons op voor de overige tarieevn.

•Prijzen zijn op basis van enkele reis.
•Tarieven voor andere vertrekplaatsen of luchthavens zijn op aanvraag.(ook in Belgie of Duitsland) zijn op aanvraag verkrijgbaar)
•Voor meerdere ophaal/bestemmings-adressen is de prijs op aanvraag.

Taxi Bestellen:

Reserveren via online formulier kan tot 12 uur voor vertrek.
Reserveren telefonisch tot 3 uur voor vertrek.

Taxi Vanuit Nijkerk – uw partner in luchthavenvervoer & personenvervoer – heeft moeten besluiten om per 01 november een tariefswijziging voor taxivervoer door te voeren.

Aan de prijsstijging liggen diverse economische redenen ten grondslag. Naast de dalende inkomsten gedurende de coronapandemie, zijn dit o.a. de stijgende brandstofprijzen, een verhoging van de verzekeringspremies en een trend binnen de taxibranche.

Om ervoor te zorgen dat de verdiensten van onze chauffeurs niet dalen en wij u een professionele service kunnen blijven bieden, hebben wij besloten de tarieven te verhogen. Naast een uitmuntende service, heeft het welzijn en een eerlijke salariëring van onze chauffeurs voor ons hoge prioriteit.

Ondanks de tariefwijzigingen is Taxi Vanuit Nijkerk nog steeds een betaalbare optie voor diverse soorten taxivervoer. Onze professionele en veilige taxiservice met snelle aankomsttijden blijft uiteraard ongewijzigd.

Taxi Vanuit Nijkerk 24/7 voor u klaar. Op zoek naar passend particulier of bedrijfsvervoer? Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag snel en veilig naar de gewenste bestemming – voor zowel korte als langere afstanden.

Hebt u vragen naar aanleiding van onze tariefswijziging? Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Taxi Vanuit Nijkerk – wij helpen u graag op weg…