Taxi met de feestdagen

Op alle officiele feestdagen, zoals Eerste en Tweede Kerstdag, rekenen wij een toeslag van € 20 boven op onze actie tarieven (Schiphol). Deze toeslag is niet mee berekend in bovenstaande calculator.

Als officiele feestdagen zijn aangemerkt:

Nieuwjaarsdag, Eerste paasdag, Tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste, pinksterdag, Tweede pinksterdag, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag
Koningsdag en 5 mei

Gaat u met Feestdagen naar een diner of feest en wilt u aan het einde weer veilig thuis komen. Bestel dan een Taxi.

U kunt bij ons vanaf heden een taxi reserveren. Zo heeft u niet te maken met lange wachttijden.
Zelfs als u geen taxi heeft besteld, kunt u terecht bij Taxi vanuit. Wij rijden de met de feestdagen 24/7 in de gehele regio.

Wij beschikken over personen auto’s, busjes voor max voor 8 personen.
Wees er snel bij en reserveer een taxi. In verband met de drukte op Oud en Nieuw hebben wij een deel van ons wagenpark beschikbaar.
Onze actieprijzen zijn echter niet geldig met Oud en Nieuw, met kerst kunt u wel genieten van onze actie tarieven. (Toeslag)

Taxi Vanuit Nijkerk – uw partner in luchthavenvervoer & personenvervoer – heeft moeten besluiten om per 01 november een tariefswijziging voor taxivervoer door te voeren.

Aan de prijsstijging liggen diverse economische redenen ten grondslag. Naast de dalende inkomsten gedurende de coronapandemie, zijn dit o.a. de stijgende brandstofprijzen, een verhoging van de verzekeringspremies en een trend binnen de taxibranche.

Om ervoor te zorgen dat de verdiensten van onze chauffeurs niet dalen en wij u een professionele service kunnen blijven bieden, hebben wij besloten de tarieven te verhogen. Naast een uitmuntende service, heeft het welzijn en een eerlijke salariëring van onze chauffeurs voor ons hoge prioriteit.

Ondanks de tariefwijzigingen is Taxi Vanuit Nijkerk nog steeds een betaalbare optie voor diverse soorten taxivervoer. Onze professionele en veilige taxiservice met snelle aankomsttijden blijft uiteraard ongewijzigd.

Taxi Vanuit Nijkerk 24/7 voor u klaar. Op zoek naar passend particulier of bedrijfsvervoer? Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag snel en veilig naar de gewenste bestemming – voor zowel korte als langere afstanden.

Hebt u vragen naar aanleiding van onze tariefswijziging? Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Taxi Vanuit Nijkerk – wij helpen u graag op weg…